AL SEU SERVEI

Més de 50 anys evolucionant i adaptant-nos a les necessitats dels nostres usuaris.

EMPRESA PLANA

Empresa Plana és un dels principals grups de transport de viatgers per carretera a Tarragona i Catalunya.

Fundada el 1964 com a companyia familiar, avui compta amb una plantilla de 500 empleats que dóna servei a més de 15 milions de viatgers cada any: 10 milions de passatgers en línies regulars i 5 milions de passatgers en serveis escolars, trasllats de treballadors.

Actualment gestionem les línies regulars de les principals ciutats del Camp de Tarragona.

També som el transport oficial de l'aeroport de Reus i l'aeroport de Barcelona fins als principals destins de la Costa Daurada.

I oferim el lloguer d'autocars per a serveis discrecionals, dirigits a empreses, institucions, associacions, centres educatius i tot tipus de necessitats de persones que desitgin traslladar-se en grup per carretera.

Tot això gràcies a la nostra flota de més de 600 autocars d'última generació, equipats amb els elements més exigents en confort i seguretat, amb una àmplia gamma de carrosseries preparades per a totes les necessitats. Tenim vehicles per a curtes i llargues distàncies, alguns dels autobusos i autocars adaptats per a cadires de rodes, disposen de climatització, llums individuals de lectura, finestres amb doble vidre, accessoris, GPS, zona Wi-Fi, ABS, ASR, seients reclinables, farmaciola..

I més de 84.000m2 d'infraestructures pròpies.

Empresa Plana és una empresa compromesa amb les persones, la societat, la qualitat i el medi ambient.

ON SOM

Empresa Plana opera a les principals ciutats del Camp de Tarragona i destins turístics de la Costa
Daurada, a més de connectar-los en autobús a l'aeroport de Barcelona i de Reus.

  • Municipis amb parades
  • Delegacions (Garatge Tarragona, Base Costa Daurada c/Colom, Base Garraf – Vilanova)

LLISTAT DELS NOSTRES PUNTS DE VENDA I ATENCIÓ AL CLIENT


Si desitges contactar amb nosaltres pots fer-ho trucant-nos al telèfon +34 977553680 o a través del formulari que trobaràs en aquest web.

DADES, FORMULARI DE CONTACTE, DIRECCIÓ I HORARIS D'OFICINA

TREBALLA AMB NOSALTRES

<p style="background-color: transparent; color: rgb(51, 51, 51); cursor: text; font-family: sans-serif,Arial,Verdana,&amp;quot;Trebuchet MS&amp;quot;; font-size: 13px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; line-height: 20.8px; margin-bottom: 13px; margin-left: 0px; margin-right: 0px; margin-top: 13px; orphans: 2; text-align: left; text-decoration: none; text-indent: 0px; text-transform: none; -webkit-text-stroke-width: 0px; white-space: normal; word-spacing: 0px;">Des d&#39;Empresa Plana cerquem de manera constant diferents perfils professionals: conductors, mec&agrave;nics, etc. Envia&#39;ns el teu curr&iacute;culum si vols treballar en una empresa de futur.</p>

ENVIA'NS EL TEU CURRICULUM

<p style="font: 400 13px/20.8px sans-serif, Arial, Verdana, &quot;Trebuchet MS&quot;; margin: 13px 0px; text-align: left; color: rgb(51, 51, 51); text-transform: none; text-indent: 0px; letter-spacing: normal; text-decoration: none; word-spacing: 0px; white-space: normal; cursor: text; orphans: 2; font-size-adjust: none; font-stretch: normal; background-color: transparent; -webkit-text-stroke-width: 0px;">Des d&#39;Empresa Plana cerquem de manera constant diferents perfils professionals: conductors, mec&agrave;nics, etc. Envia&#39;ns el teu curr&iacute;culum si vols treballar en una empresa de futur.</p>

ENVIA EL TEU CURRÍCULUM

APUNTA'T A UNA OFERTA

<p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Architecto obcaecati aliquid iste doloribus consequuntur fugiat, nemo, aliquam eligendi.</p>

VEURE OFERTES DE FEINA

El lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb fins analítics i tècnics per millorar l'experiència de navegació. Pot acceptar-les totes o canviar les preferències dels seus galetes al botó de Configuració. Més informació a Política de cookies.