DESPREOCUPI'S DEL TRANSPORT
A través de BusPlana l'oferim transfers des dels aeropuertos de Barcelona i Reus, o des de l'Estació de l'AVE del Camp de Tarragona fins a tots els punts de la Costa Daurada, així com excursions organitzades perquè gaudeixi al màxim de les seves vacances. Entri a www.busplana.com per a més informació.

Viatges Fi de Curs

Viatges nacionals i internacionals en autocar, amb els que gaudiran d'un viatge de fi de curs inoblidable.

CARACTERÍSTIQUES DEL SERVEI

Si busca el lloguer d'autocar per a viatge de fi de curs, a Empresa Plana disposem d'autocars per a llargs desplaçaments amb els quals podran gaudir d'un apassionant viatge de fi de curs amb els seus amics i companys. Viatjar amb autobús és ideal per poder visitar diverses ciutats i organitzar i agilitzar els desplaçaments en grup.

Si per a fi de curs desitgen viatjar per Espanya amb autobús, fins a Portugal, França o altres països d'Europa, a Empresa Plana posem al seu abast autocars amb sistemes de reproducció audiovisual, amplis maleters i WC a bord. Per als trajectes més llargs, habilitarem a diversos conductors que s'alternaran durant el recorregut.

SERVEI DISCRECIONAL SOL·LICITA PRESSUPOST

Dades de contacte

Descripció del servei

Missatge enviat correctament. Gràcies

MÉS INFORMACIÓ?
CONTACTA AMB NOSALTRES

Si necessites informació sobre els nostres serveis, truca'ns o utilitza el formulari que trobaràs en aquest web

+34 977 54 04 93
Pressupostos Àrea Tarragona


+34 663 854 611
Pressupostos Àrea Barcelona i Garraf


SOL·LICITA PRESSUPOST


El lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb fins analítics i tècnics per millorar l'experiència de navegació. Pot acceptar-les totes o canviar les preferències dels seus galetes al botó de Configuració. Més informació a Política de cookies.