DESPREOCUPA'T DEL TRANSPORT
A través de BusPlana t'oferim transfers des dels aeropuertos de Barcelona i Reus, o des de l'Estació de l'AVE del Camp de Tarragona fins a tots els punts de la Costa Daurada, així com excursions organitzades perquè gaudeixis al màxim de les teves vacances. Entra a www.busplana.com per a més informació.

Transports discrecionals

Desplaçaments en autobús a mida. Et traslladem per carretera on vulguis i quan ho necessitis.

CARACTERÍSTIQUES DEL SERVEI

Empresa Plana és una companyia d'autobusos que et trasllada fins on calgui. Amb els nostres serveis discrecionals t'oferim el lloguer d'autocars a Tarragona amb conductor, per facilitar tots els teus desplaçaments en grup per carretera.

Realitzem rutes personalitzades en autocars per a empreses, organitzacions i particulars serveis discrecionals que donen resposta necessitats particulars i ocasions especials, i que es sumen a la nostra consolidada oferta de línies regulars d'autobús a la província de Tarragona.

Posem al teu abast la nostra flota d'autocars amb diverses capacitats, de fins a 74 places, que compleixen amb la normativa de seguretat per al transport escolar i discrecional.

Disposem d'autobusos i autocars amb connexió WIFI i adaptats per a cadires de rodes (consultar disponibilitat per a la seva trajecte).

SERVEI DISCRECIONAL SOL·LICITA PRESSUPOST

Dades de contacte

Descripció del servei

Missatge enviat correctament. Gràcies

MÉS INFORMACIÓ?
CONTACTA AMB NOSALTRES

Si necessites informació sobre els nostres serveis, truca'ns o utilitza el formulari que trobaràs en aquest web

+34 977 553 680

SOL·LICITA PRESSUPOST