DESPREOCUPI'S DEL TRANSPORT
A través de BusPlana l'oferim transfers des dels aeropuertos de Barcelona i Reus, o des de l'Estació de l'AVE del Camp de Tarragona fins a tots els punts de la Costa Daurada, així com excursions organitzades perquè gaudeixi al màxim de les seves vacances. Entri a www.busplana.com per a més informació.

Transport Escolar

Autocars per a nens i joves: excursions, campaments, competicions esportives, activitats culturals i esdeveniments especials.

CARACTERÍSTIQUES DEL SERVEI

Els nostres autocars de transport escolar estan adaptats a les necessitats dels infants i joves, amb personal altament qualificat i format per cobrir el servei que necessiten. La nostra flota d'autocars compleix amb totes les normatives de seguretat necessàries per oferir la major confiança als nostres clients i seguretat a la carretera. També comptem amb autocars adaptats amb plataformes elevadores per a persones amb mobilitat reduïda i nens amb cadires de rodes.

Els nostres serveis discrecionals de transport escolar van especialment dirigits a escoles i instituts, centres d'educació infantil i centres d'educació especial.

Contracti a Empresa Plana autocars per a excursions, campaments, competicions esportives i tot tipus d'esdeveniments especials. Servei de transfer per trasllats i desplaçaments cap albergs i cases de colònies. També viatges internacionals. Disposem d'autocars amb possibilitat d'entreteniment audiovisual, connexió WIFI i WC, entre altres serveis, que ajudaran a que els seus trasllats per carretera siguin més confortables.

També disposem d'autobusos per establir rutes diàries regulars per anar a l'escola o institut amb autobús en els horaris que el seu centre necessiti.

SERVEI DISCRECIONAL SOL·LICITA PRESSUPOST

Dades de contacte

Descripció del servei

Missatge enviat correctament. Gràcies

MÉS INFORMACIÓ?
CONTACTA AMB NOSALTRES

Si necessites informació sobre els nostres serveis, truca'ns o utilitza el formulari que trobaràs en aquest web

+34 977 54 04 93
Pressupostos Àrea Tarragona


+34 663 854 611
Pressupostos Àrea Barcelona i Garraf


SOL·LICITA PRESSUPOST


El lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb fins analítics i tècnics per millorar l'experiència de navegació. Pot acceptar-les totes o canviar les preferències dels seus galetes al botó de Configuració. Més informació a Política de cookies.