DESPREOCUPI'S DEL TRANSPORT
A través de BusPlana l'oferim transfers des dels aeropuertos de Barcelona i Reus, o des de l'Estació de l'AVE del Camp de Tarragona fins a tots els punts de la Costa Daurada, així com excursions organitzades perquè gaudeixi al màxim de les seves vacances. Entri a www.busplana.com per a més informació.

Autocars Adaptats

Disposem d'autobusos i autocars adaptats per a persones amb mobilitat reduïda (P. M. R.)

CARACTERÍSTIQUES DEL SERVEI

La nostra flota inclou autobusos i autocars equipats amb plataforma elevadora i ancoratges per a cadira de rodes, que permeten que les persones amb mobilitat reduïda puguin viatjar en butaques de l'autocar o fins i tot viatjar en la seva pròpia cadira de rodes. Si desitja contractar un servei discrecional d'autocar adaptat a cadira de rodes, convindrà que ens indiqui quantes persones amb mobilitat reduïda necessita desplaçar per poder-li oferir l'autocar que més s'adapti a les seves necessitats.
 

Tingueu també en compte que en qualsevol viatge de les nostres línies regulars pot sol·licitar accés adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. En cas de requerir un autocar adaptat per a viatgers amb cadira de rodes, cal sol·licitar prèviament a el telèfon 977 54 72 90 mínim un dia abans, assenyalant dia, hora, parada i recorregut a realitzar. D'aquesta manera ens assegurarem que les persones amb mobilitat reduïda també puguin fer ús de les nostres línies de transport urbà i interurbà per carretera.

(Pes màxim persona + cadira de rodes = 225kg)

SERVEI DISCRECIONAL SOL·LICITA PRESSUPOST

Dades de contacte

Descripció del servei

Missatge enviat correctament. Gràcies

MÉS INFORMACIÓ?
CONTACTA AMB NOSALTRES

Si necessites informació sobre els nostres serveis, truca'ns o utilitza el formulari que trobaràs en aquest web

+34 977 54 04 93
Pressupostos Àrea Tarragona


+34 663 854 611
Pressupostos Àrea Barcelona i Garraf


SOL·LICITA PRESSUPOST


El lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb fins analítics i tècnics per millorar l'experiència de navegació. Pot acceptar-les totes o canviar les preferències dels seus galetes al botó de Configuració. Més informació a Política de cookies.