DESPREOCUPI'S DEL TRANSPORT
A través de BusPlana l'oferim transfers des dels aeropuertos de Barcelona i Reus, o des de l'Estació de l'AVE del Camp de Tarragona fins a tots els punts de la Costa Daurada, així com excursions organitzades perquè gaudeixi al màxim de les seves vacances. Entri a www.busplana.com per a més informació.

Serveis a Empreses i Fàbriques

Autobusos per traslladar regularment als treballadors cap a les seves instal·lacions i acompanyar els seus clients en esdeveniments especials.

CARACTERÍSTIQUES DEL SERVEI

Disposem dels autobusos que necessita per als seus desplaçaments d'empresa. Serveis d'autobusos a mida per traslladar regularment als seus treballadors cap a les instal·lacions de la seva empresa, oficines i fàbriques, així com en accions especials per als desplaçaments dels seus clients, directius o treballadors.


Les empreses que faciliten el transport dels seus treballadors els ofereixen un gran valor afegit i guanyen en comoditat, puntualitat i estalvi. Amb els autobusos d'Empresa Plana podem establir rutes regulars a petició de les empreses, adaptades als torns i horaris dels treballadors, amb la implantació de parades i punts de trobada que donin resposta a les necessitats de cada corporació.


L'ús de transport col·lectiu per al trasllat diari dels seus treballadors des de diferents parades i municipis permet prescindir de l'ús de vehicles particulars i contribuir així a la sostenibilitat i consciència mediambiental. També disposem de serveis discrecionals per atendre necessitats puntuals amb els que acompanyar els seus clients en esdeveniments especials: viatges de negocis, serveis transfer des de l'aeroport, i trasllats entre diferents punts per atendre reunions, congressos i altres esdeveniments especials.


Importants empreses del territori confien ja en els nostres serveis.

SERVEI DISCRECIONAL SOL·LICITA PRESSUPOST

Dades de contacte

Descripció del servei

Missatge enviat correctament. Gràcies

MÉS INFORMACIÓ?
CONTACTA AMB NOSALTRES

Si necessites informació sobre els nostres serveis, truca'ns o utilitza el formulari que trobaràs en aquest web

+34 977 54 04 93
Pressupostos Àrea Tarragona


+34 663 854 611
Pressupostos Àrea Barcelona i Garraf


SOL·LICITA PRESSUPOST


El lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb fins analítics i tècnics per millorar l'experiència de navegació. Pot acceptar-les totes o canviar les preferències dels seus galetes al botó de Configuració. Més informació a Política de cookies.