SERVEIS PER A CADA NECESSITAT

A través de BusPlana t'oferim transfers des dels aeroports de Barcelona i Reus, o des de l'Estació de l'AVE del Camp de Tarragona fins a tots els punts de la Costa Daurada, així com excursions organitzades perquè gaudeixis al màxim de les teves vacances. Entra a www.busplana.com per a més informació.

SERVEIS DISCRECIONALS

A Empresa Plana comptem amb una dilatada experiència en el lloguer d'autobusos amb conductor professional per a tot tipus de trajectes per carretera per a particulars i professionals, en trams urbans i interurbans, per territori nacional i internacional.

Pels nostres serveis discrecionals treballem habitualment amb empreses, associacions, entitats i grups de persones que desitgen llogar autocars a Tarragona per a esdeveniments especials, congressos, excursions, viatges turístics nacionals i viatges en bus a l'estranger. 

PROFESSIONALS

Facilitem el transport col·lectiu, principalment a la província de Tarragona, entre dos o més punts.

  • Solucions a mida per a institucions, empreses i centres educatius que desitgin implementar una ruta d'autobús per als desplaçaments diaris i ocasionals dels treballadors o alumnes.
  • L'assessorem sobre les parades i horaris més adequats, establint rutes en bus a mida adaptades a les seves necessitats.
  • Oferim seguretat i confort. Comptem amb una flota de més de 350 autocars, formada per vehicles que compleixen amb les més exigents normatives de seguretat, i també amb autocars adaptats a persones amb mobilitat reduïda.
  • Els nostres autocars porten integrada l'última tecnologia en control GPS i de navegació. 
  • Els nostres conductors d'autobús compten amb una dilatada experiència en el transport de viatgers per carretera.

LLISTAT DE SERVEIS

Serveis a Empreses i Fàbriques

Serveis a Empreses i Fàbriques

MÉS INFORMACIÓ

MÉS INFORMACIÓ?
CONTACTA AMB NOSALTRES

Si necessites informació sobre els nostres serveis, truca'ns o utilitza el formulari que trobaràs en aquest web

+34 977 553 680

SOL·LICITA PRESSUPOST